Watch Medier

Arlas gyldne ingrediensforretning tæt på ny råvareaftale

Mejerikoncernen er tæt på ny aftale om råvarer til ingrediensproduktionen, hvilket kan sætte fart på væksten i Arla Foods Ingredients.

Foto: Lau-Nielsen Morten/Ritzau Scanpix

Manglen på råvarer i form af valle fra osteproduktion har længe ageret bremse for Arla Foods Ingredients. Men mejerikoncernens guldæg er nu tæt på en aftale med stor europæiske osteproducent om flere råvarer. Det skriver Børsen.

"Vi havde i 2020 ikke nogen råvaredrevet vækst, og vores vækst har i en længere årrække været begrænset af adgangen til råvarer i den rigtige kvalitet. Flere råvarer giver ny benzin," siger direktør Henrik Andersen fra Arla Foods Ingredients.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs