Watch Medier

Bang & Olufsen-produkter pilles ned fra hylderne i Humac

Apple-forhandleren Humac skal ikke længere forhandle B&O- produkter. Bang & Olufsen overtager selv to butikker på Strøget i København og i Magasin du Nord, som Humac hidtil har bestyret.

B&O-produkter i butikken på Strøget i København. | Foto: Jacob Gronholt-Pedersen/Reuters/Ritzau Scanpix

Bang & Olufsen-produkterne skal ikke længere sælges hos elektronikkæden Humac, der er mest kendt for at sælge Apple-produkter.

Det skriver Finans.dk.

Det er ifølge mediet sket som en konsekvens af, at Bang & Olufsen har taget fuld kontrol over to butikker, der hidtil har været styret af Humac, og dermed afsluttet deres samarbejde.

De to butikker tæller flagskibsbutikken på Strøget i København samt en B&O-butik i Magasin.

Beslutningen er sket som led i en strategi, oplyser B&O ifølge Finans.

"Vi har været rigtig glade for at arbejde med Humac, men vi har haft et ønske om at etablere en egenejet flagskibsbutik i Østergade i København som led i vores markedsstrategi, og det har vi nu gjort," skriver selskabets kommunikationschef, Jens Gamborg, til mediet.

Finans oplyser desuden, at ingen af de to selskaber vil kommentere det afsluttede samarbejde. Dog udtrykker Humac skuffelse over beslutningen.

I august kunne Finans også berette om, at B&O opsagde samarbejdet med elektronikkæden Power.

På daværende tidspunkt forklarede B&O's landechef, Thomas Jöhncke, at koncernen ønskede at fokusere sine ressourcer og komme tættere på multibrandforhandlere og egne butikker for at levere en bedre kundeoplevelse.

B&O er i gang med en omstilling, som selskabets administrerende direktør, Kristian Teär, satte i gang sidste år. Det indeholdt blandt andet en spareplan og et stramt fokus på salg.

Chipmangel kan forhindre lancering af ny Samsung-telefon 

Formand kalder til teknologisk samarbejde i GN 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs