Watch Medier

Grønt måltidskasseselskab kaster sig ud i crowdfunding

Der åbnes for crowdfunding i måltidskasseselskabet Simple Feast, hvor private kan komme med ombord. Simple Feast har senest hentet kapital pengestærke investorer til amerikansk indtog.

Simple Feast udbyder økologiske måltidskasser i både vegetariske og veganske udgaver. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Planerne er store i det plantebaserede måltidskasseselskab Simple Feast, der ad flere omgange har hentet millionbeløb til vækstplanerne.

Selskabet, der i dag leverer sin grønne mad til kunder i Sverige, Danmark og Los Angeles, lancerer nu en crowdfunding, hvor private kan blive en del af selskabet. Det fortælles i en pressemeddelelse.

"Vi har startet denne crowdfunding for at vise loyalitet over for vores nuværende, men også fremtidige kunder, fordi det er dem, der rent faktisk er med til at skabe forandring i verden, hver gang de vælger planter fremfor kød," siger adm. direktør Jakob Jønck i meddelelsen.

"Derfor gør vi det nu muligt for dem at tage med på rejsen og blive en del af Simple Feast, i stedet for blot at kigge med fra sidelinjen."

Man kan investere fra 100 kr. til 500.000 kr. i selskabets crowdfunding.

Simple Feast hentede i februar 96 mio. kr. i kapital fra svenske Kinnevik og rejste i 2019 hele 250 mio. kr. til selskabets udrulningsplaner.

Simple Feast vil bekæmpe reklamer for junk food 

Simple Feast henter kapital til satsning i USA

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs