Grønt måltidskasseselskab kaster sig ud i crowdfunding

Der åbnes for crowdfunding i måltidskasseselskabet Simple Feast, hvor private kan komme med ombord. Simple Feast har senest hentet kapital pengestærke investorer til amerikansk indtog.
Simple Feast udbyder økologiske måltidskasser i både vegetariske og veganske udgaver. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix
Simple Feast udbyder økologiske måltidskasser i både vegetariske og veganske udgaver. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Planerne er store i det plantebaserede måltidskasseselskab Simple Feast, der ad flere omgange har hentet millionbeløb til vækstplanerne.

Selskabet, der i dag leverer sin grønne mad til kunder i Sverige, Danmark og Los Angeles, lancerer nu en crowdfunding, hvor private kan blive en del af selskabet. Det fortælles i en pressemeddelelse.

"Vi har startet denne crowdfunding for at vise loyalitet over for vores nuværende, men også fremtidige kunder, fordi det er dem, der rent faktisk er med til at skabe forandring i verden, hver gang de vælger planter fremfor kød," siger adm. direktør Jakob Jønck i meddelelsen.

"Derfor gør vi det nu muligt for dem at tage med på rejsen og blive en del af Simple Feast, i stedet for blot at kigge med fra sidelinjen."

Man kan investere fra 100 kr. til 500.000 kr. i selskabets crowdfunding.

Simple Feast hentede i februar 96 mio. kr. i kapital fra svenske Kinnevik og rejste i 2019 hele 250 mio. kr. til selskabets udrulningsplaner.

Simple Feast vil bekæmpe reklamer for junk food 

Simple Feast henter kapital til satsning i USA

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også