Watch Medier

Tryg melder alt udsolgt i Danmarks hidtil største aktieudstedelse

Tryg får nu lidt over 37 mia. kr. i kassen til et stort opkøb. Eksisterende og nye aktionærer har nemlig sat sig på 99,7 pct. af tegningsretterne i Trygs aktuelle aktieudstedelse, og resten samler garantikonsortiet up, oplyser forsikringsselskabet.

Trygs koncernchef, Morten Hübbe, venter de sidste godkendelser af opkøbet klar i andet kvartal. | Foto: PR/Tryg

Det er lykkedes Tryg at afsætte samtlige 352,5 mio. aktier, som forsikringsselskabet sælger for at finansiere sin del af købet af det britiske selskab RSA. Det fortæller Tryg i en fondsbørsmeddelelse tirsdag, hvor selskabet gør status over emissionen.

"Vi er meget glade for at kunne offentliggøre resultatet af en vellykket fortegningsemission, den største i Danmark nogensinde, hvor Tryg har oplevet en stærk opbakning fra både vores eksisterende aktionærer samt nye danske og internationale investorer," siger Morten Hübbe, koncernchef i Tryg, fondsbørsmeddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs