Watch Medier

Maersks position som verdens største lakker mod enden

Måske allerede næste år kan en epoke være slut for Maersk, idet konkurrenten og alliancepartneren MSC med Søren Toft i spidsen står til at blive verdens største containerrederi.

En gang næste år kan Maersk miste rollen som verdens største containerrederi. Her ses "Evelyn Maersk" i containerhavnen i Hamborg. | Foto: FABIAN BIMMER/REUTERS / X02840

Maersk må måske allerede i 2022 afgive sin førerposition som verdens største containerrederi til den italienske konkurrent og alliancepartner MSC, fremgår det af informationer i branchemediet Alphaliner.

Nyhedsbrevet, der anses som et af de mest troværdige medier inden for containerindustrien, har foretaget en fremskrivning af de to rederiers flåder ud fra, hvor store de er i dag, og hvor mange skibe de har bestilt. Og med mindre Maersk ændrer sin strategi om at satse på de landbaserede aktiviteter inden for især logistik, så vil MSC, der er ejet af Aponte-famlien, blive nummer et.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Gasprisen taber lidt højde

Tirsdagens kraftigt forhøjede gaspriser faldt ud på onsdagen lidt tilbage, men nervøsitetetn i markedet er fortsat til stede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs