Watch Medier

Fynsk softwareselskab søger optagelse på minibørs

It-selskabet Digizuite har søgt om optagelse på minibørsen First North for at rejse omkring 50 mio. kr. Tegningskursen sætter en markedsværdi på selskabet på 252-255 mio. kr.

Adm. direktør Kim Wolters fra Digizuite. | Foto: Digizuite PR

Den fynske softwarevirksomhed Digizuite søger nu om optagelse på Nasdaq First North Growth Market.

Det skriver Digizuite, efter at selskabet i slutningen marts annoncerede sin intention om at lade sig børsnotere på First North.

Digizuite fremhæver, at 85 investorer har givet bindende forhåndstilsagn om køb af aktier for omkring 28,9 mio. kr.

Asset management platform

Digizuite er en software-as-a-service-virksomhed og har udviklet en Digital Asset management-platform til større virksomheder, der oplever en "eksplosion" i mængden af digitalt indhold.

Digizuite er et såkaldt Digital Asset Management (DAM) software-selskab, der samler alt digitalt indhold i én central platform uanset kanal, filtype og sprog.

DAM-markedet vurderes til 3 mia. dollar i 2020, der forventes at vokse med 20-30 pct. årligt ifølge Mordor Intelligence, skriver Digizuite.

Siden 2018 er den årlige abonnementsomsætning øget med 600 pct. Desuden ahr selskabet etableret datterselskab i USA samt salgskontor i Storbritannien og Belgien.

I 2020 steg abonnementsomsætningen med 48 pct. til 25,6 mio. kr., og det pointeres, at frafaldet af kunder kun var på 2 pct.

Ledelsens vækststrategi er ifølge Digizuite at accelerere den positive udvikling med ambition om at firedoble den årlige abonnementsomsætning over de kommende 4 år til cirka 100 mio. kr.

Digizuite vil ved børsnoteringen udbyde mellem 5,84 og 6,30 mio. nye aktier. Ved overtegning udbydes op til yderligere 0,46 mio. eksisterende aktier fra selskabets hovedaktionær Aseo Invest IT.

Udbudskursen bliver på 8,71 kr. per aktie, og bruttoprovenuet vil blive på 51-55 mio. kr. Baseret på tegningskursen giver det en markedsværdi på 251-255 mio. kr.

Tegningsperioden løber fra fredag den 16. april 2021 klokken 9.00 til og med torsdag den 29. april 2021 klokken 16.30.

Offentliggørelse af resultatet af udbuddet forventes at ske den 3. maj 2021, og første handelsdag for aktien forventes at blive den 7. maj 2021.

Fynsk softwareselskab vil børsnoteres

USA er vækstmotoren hos fynsk softwareselskab 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs