Watch Medier

AT&T tæt på gigantisk streaming-aftale med Discovery

WarnerMedia og Discovery ser ud til at nærme sig en forening, der vil resultere i en mediekæmpe til en værdi af omkring 150 mia. dollar.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/Ritzau Scanpix

Den amerikanske telekommunikationsvirksomhed AT&T nærmer sig en aftale om at forene indholdsenheden WarnerMedia med Discovery, for at skabe en mediegigant med en virksomhedsværdi på 150 mia. dollar. Det skriver Financial Times.

Streaming-aftalen kommer til at fusionere AT&T, som har en af Hollywoods mest værdifulde kataloger, der blandt andet spænder over Warner Bros, HBO og CNN med rivalen Discovery.

Aftalen skal ses i lyset af flere store medie- og teknologivirksomheders forsøg på at få en del af fremtidens streaming-underholdning, hvor Netflix i flere år har været stærkt dominerende, skriver Financial Times.

Allerede i 2019 var den administrerende direktør for AT&T, John Stankey, og Discoverys topchef, David Zaslav, ifølge avisen i forhandlinger om at kombinere selskabernes programmer til én enkel streamingtjeneste, hvorefter planen blev skrottet.

Nu er planen ifølge Financial Times lige om hjørnet, og streaming-landskabet skal derfor forberede sig på en kommende streaminggigant.

Ifølge personer, der er bekendt med sagen, har AT&T's bestyrelse godkendt aftalen søndag, som ventes at blive offentliggjort i løbet af de kommende dage, skriver avisen.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs