Watch Medier

SAS genåbner flere ruter fra København

SAS genåbner 12 direkte flyruter fra København frem mod sommeren.

SAS er i gang med at genåbne ruter til populære feriedestinationer. | Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Luftfartsselskabet SAS vil åbne flere ruter til sommer, oplyser selskabet i en meddelelse tirsdag.

Det sker efter en stigende efterspørgsel efter rejser, i takt med at restriktionerne under coronapandemien gradvis bliver lempet flere steder.

Det betyder, at SAS vil genåbne 12 direkte ruter fra København, heriblandt til Athen og Kreta i Grækenland, Milano og Rom i Italien samt Split i Kroatien. Ruterne til Kreta og Manchester er netop åbnet, og de øvrige 10 følger i løbet af juni.

"Flere lande åbner for indrejse i sommer, hvilket sker, i takt med at flere vaccineres mod covid-19, og smittetallene falder. Det åbner op for rejser til populære ferierejsemål, men også for rejser til destinationer i regioner, som mange danskere har tilknytning til eller har bolig i," skriver SAS.

"Selv om flere lande nu letter på deres indrejserestriktioner, så kræver de fleste lande forsat forskellige typer af rejse- og testcertifikater ved indrejse," tilføjer selskabet.

For at gøre det lettere for kunderne at få overblik over restriktioner, regler og certifikater for de forskellige destinationer har SAS oprettet en ny digital tjeneste under navnet SAS Travel Ready Center.

Flyselskabers omvej udenom Hviderusland kan give forsinkelser 

SAS forlænger aftale med rejseselskab  

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs