Watch Medier

Lars Tvede åbner ny hedgefond: Forventer op til 30 procents afkast

En hedgefond baseret på finansmanden Lars Tvedes egne investeringsstrategier inden for makrosfæren ser dagens lys onsdag. Omkring 1100 investorer har skudt cirka 1,5 mia. kr. ind i fonden, vurderer han.

Lars Tvede har lanceret en ny hedgefond. | Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Iværksætteren og finansmanden Lars Tvede slår onsdag dørene op til sin egen hedgefond, Atlas Global Macro. Omtrent 1100 investorer har indtil videre givet tilsagn på at lægge 1,5 mia. kr. i fonden, der baserer sig på Lars Tvedes personlige investeringsstrategi.

"Jeg har handlet makrostrategier en stor del af mit liv og har gjort det alene. Det har været baseret på de bedste analyser, og det har været meget profitabelt. Men jeg har godt kunnet tænke mig at få et setup, som er så professionelt, som jeg synes, det kan laves," siger han.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs