Watch Medier

Svensk flyselskab gør sit indtog i Aarhus Lufthavn

Ifølge et branchemedie vil det svenske flyselskab BRA fredag blive præsenteret som ny aktør i Aarhus Lufthavn fra september.

BRA er et norsk-svensk selskab. | Foto: BRA, PR

Det bliver angiveligt det svenske flyselskab BRA, Braathens Regional Airlines, der gør sit indtog i Aarhus Lufthavn, med opstart af tre ruter fra september.

Det erfarer mediet Check-in.dk, efter at et fly fra det svenske flyselskab landede i Aarhus Lufthavn torsdag eftermiddag, som skal bruges til pressemødet fredag formiddag, hvor Aarhus Lufthavn vil præsentere "et nyt selskab, som træder ind på det danske marked."

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

BRA har været kendt i skandinavisk lufthavn i mange år og transporterede før corona årligt to mio. passagerer indenrigs i Sverige.

Flyselskabet anmeldte betalingsstandsning i begyndelsen af april sidste år grundet den globale pandemi, men blev siden rekonstrueret og har været i drift siden efteråret 2020.

BRA er ejet af investeringselskabet Braganza, der er repræsenteret i Norge og Sverige, og som har haft danske Vagn O. Sørensen, der er tidligere vicekoncernchef i SAS, som bestyrelsesmedlem siden 2006.

Analytiker om flyselskabs entré i Danmark: Det giver "supergod mening" lige nu  

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs