Svensk flyselskab gør sit indtog i Aarhus Lufthavn

Ifølge et branchemedie vil det svenske flyselskab BRA fredag blive præsenteret som ny aktør i Aarhus Lufthavn fra september.
BRA er et norsk-svensk selskab. | Foto: BRA, PR
BRA er et norsk-svensk selskab. | Foto: BRA, PR

Det bliver angiveligt det svenske flyselskab BRA, Braathens Regional Airlines, der gør sit indtog i Aarhus Lufthavn, med opstart af tre ruter fra september.

Det erfarer mediet Check-in.dk, efter at et fly fra det svenske flyselskab landede i Aarhus Lufthavn torsdag eftermiddag, som skal bruges til pressemødet fredag formiddag, hvor Aarhus Lufthavn vil præsentere "et nyt selskab, som træder ind på det danske marked."

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

BRA har været kendt i skandinavisk lufthavn i mange år og transporterede før corona årligt to mio. passagerer indenrigs i Sverige.

Flyselskabet anmeldte betalingsstandsning i begyndelsen af april sidste år grundet den globale pandemi, men blev siden rekonstrueret og har været i drift siden efteråret 2020.

BRA er ejet af investeringselskabet Braganza, der er repræsenteret i Norge og Sverige, og som har haft danske Vagn O. Sørensen, der er tidligere vicekoncernchef i SAS, som bestyrelsesmedlem siden 2006.

Analytiker om flyselskabs entré i Danmark: Det giver "supergod mening" lige nu  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også