Watch Medier

Partnerflugt efterlader afpillet energiområde hos stort advokatfirma

Knap halvdelen af Bech-Bruuns partnere på energiområdet forlader advokatfirmaet til fordel for konkurrenten Accura. Det påvirker dog ikke retningen og strategien, lyder det fra Bech-Bruun-chef.

Tre ud af otte partnere inden for energi og forsyning forlader Bech-Bruun. | Foto: Siemens Gamesa/Paul-Langrock.de Agentur Zenit +49 172 3120 333 foto@paul-langrock.de

Det er nogle af de bærende grene på Bech-Bruuns område for vedvarende energi, der ved udgangen knækker af advokatfirmaet for i stedet at vokse ud hos Accura.

De tre partnere Peter Østergaard Nielsen, Jakob Østervang og Anders Hørlyck Jensen har således i høj grad drevet energiområdet de seneste år, hvor Bech-Bruun blandt andet har åbnet kontor i New York, ligesom advokatfirmaet tidligere har meldt ud, at et kontor i Asien var lige på trapperne.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier