Watch Medier

Biotek-topchef om kurseksplosion: "Vi har ingen anelse om, hvad der foregår"

Der er ikke kommet nye meldinger fra Orphazyme, så topchef Christophe Bourdon er særdeles overrasket over den kursstigning på 300 pct., som biotekselskabets amerikanske aktie fik torsdag - en udvikling, som delvis forplantede sig til den danske aktie fredag.

Foto: Orphazyme / PR

Torsdag var en meget lidt bemærkelsesværdig dag for Orphazyme-aktien på den københavnske Nasdaq-børs. Efter en hel handelsdag havde aktien bevæget sig 0,2 pct i negativ retning, hvilket satte aktiens værdi til 31,10 kr.

Helt – helt – anderledes så det ud nogle timer senere i USA, hvor Orphazyme også er noteret via såkaldte ADR-aktier. Kl. 14.18 lokal tid var aktien oppe med hele 1400 pct., og handlen med aktien blev suspenderet ikke færre end 20 gange i løbet af dagen for at ende på en stigning på 301,5 pct. ved lukning.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier