Watch Medier

Copenhagen Medicals sats på kviktest giver store indtægter

Mere end 100.000 mennesker bliver dagligt testet med kviktests hos Copenhagen Medical, og det har skabt en kæmpeomsætning for stifter og direktør Jeppe Handwerk.

Foto: Martin Lehmann

Ved coronapandemiens globale indtog satsede Jeppe Handwerk, direktør for Copenhagen Medical, stort på kviktest og bestilte test for 14 mio. kr. af egen lomme.

Nu tester hans selskab over 100.000 personer dagligt, og det får pengene til at strømme ind.

Det skriver Berlingske Business.

Copenhagen Medical står for kviktest i Region Hovedstaden, hvor flere tusinde mennesker dagligt bevæger sig taktfast gennem testcentrene i håb om et gyldigt coronapas på den anden side.

Mængden af besøgende hos Copenhaggen Medical har sikret selskabet en gigantisk omsætning, da selskabet modtager mellem 100 og 200 kr. fra staten for hver gennemført test, skriver Berlingske Business.

Det svarer til en minimumsindtægt på ti mio. kr. om dagen.

"Vi har haft en meget, meget stor omsætning i år. Når vi tester så mange mennesker, så er det voldsomme tal," siger Jeppe Handwerk til avisen.

Trods den store indtjening, selskabet har opnået, er den ifølge Jeppe Handwerk på ingen måde kommet uden risici.

"Der er blevet gamblet big time. Jeg har haft pantsat alt, hvad jeg ejer og har, for at få det her op at køre," siger han til avisen.

Copenhagen Medical har ifølge Jeppe Handwerk nye planer i støbeskeen, der skal komme borgerne til gavn, men som han endnu ikke kan løfte sløret for, skriver Berlingske Business.

Tre leverandører af lyntest vinder nyt udbud

Hjemmetest for corona kan være en realitet efter sommerferien

Fire leverandører bag særaftale om 10 mio. lyntest 

Mere fra Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs