Watch Medier

Faerch-topchef afviser at placere nye europæiske genbrugsfabrikker i Danmark

Fødevareemballagevirksomheden Faerch planlægger ikke at placere nye europæiske genbrugsfabrikker i Danmark. Hele den danske affaldshåndtering, når det gælder plastik, er håbløs, lyder det fra Faerch-topchef, Lars Gade Hansen, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Foto: Færch/PR

Selvom det Holstebro-baserede selskab Fearch planlægger at opføre fem nye europæiske genbrugsfabrikker, skal hverken hjembyen eller for den sags skyld andre danske byer gøre sig forhåbninger om, at fødevareemballagevirksomheden kigger deres vej, når placeringerne skal findes.

Det fortæller topchef Lars Gade Hansen til Dagbladet Holstebro-Struer.

"Det er ikke specielt Holstebro, der er noget i vejen med. Men hele den danske affaldshåndtering, når det gælder plastik, er håbløs. Det kan vi slet ikke bruge til noget. Danmark befinder sig på stenalderniveau. Når det gælder genanvendelse af plastik, er vi nede på 30 procent og helt i bund i EU sammen med Ungarn," siger han til lokalmediet.

For knap en uge siden meddelte Faerch, at fødevareemballagevirksomheden overtager israelske MCP Performance Plastic, der blandt andet opererer i USA, som en del af en plan om at etablere sig på det amerikanske marked.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs