Watch Medier

Ny virksomhed vil investere lejeres depositum i aktier til gengæld for rådgivning

Forretningsmodellen for den unge virksomhed Lejka består i at tage lejeres depositum på aktiemarkedet, hvor en del af overskuddet skal gå til rådgivning af lejerne.

En advokat har lavet en virksomhed på at sende lejeres depositum på aktiemarkedet fremfor at lade et ejendomsselskab håndtere dem. | Foto: Finn Frandsen

En ny virksomhed er dukket op i feltet mellem ejendomsadministration og kapitalforvaltning. Virksomheden Lejka prøver ifølge Børsen at få succes med en forretningsmodel, hvor virksomheden investerer lejeres depositum på aktiemarkedet.

Investeringerne foretages gennem en fond hos Sparinvest, og en del af overskuddet skal bruges til at rådgive kunderne om bl.a. kontrakter og konfliktløsning.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs