Watch Medier

Efter opjustering står Maersk med 200 milliarder til opkøb og investeringer

Pengene skal ikke bruges på flere skibe, men hvad vil Maersk-topchef Søren Skou så anvende sin enorme krigskasse til? Den vurderes nu til næsten 200 mia. kr. efter meldingen om, at resultatet for hele 2021 bliver væsentligt højere end ventet for bare et par måneder siden.

Maersk-topchef Søren skou har masser af penge i kassen. | Foto: Nanna Navntoft

Maersk har efterhånden en krigskasse på 200 mia. kr., altså penge, som selskabet kan beslutte at anvende til investeringer eller opkøb af nye virksomheder.

Vurderingen af den svulmende pengekasse kommer fra den internationale investeringsbank Jefferies, der i går aftes lige nåede at spå et årsresultat på 20 mia. dollar for den danske rederigruppe, inden Maersk selv meldte ud, at det meget vel kan lande på 19,5 mia. dollar.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs