Watch Medier

Medie: Tvivl om børsnotering af Steelseries

Børsnoteringen af gamingudstyrs-selskabet Steelseries er ifølge mediet Inside Business ramt af tvivl hos kommende investorer.

Udstyr til gaming fra Steelseries. | Foto: PR

Der er ifølge mediet Inside Business dukket problemer op for en kommende mulig børsnotering af Steelseries, der sælger gamingudstyr.

Problemet kan være, at man ikke kan hente den ellers betydelige værdistigning, som ejeren, den danske kapitalfond Axcel, ellers havde sat næsen op efter, erfarer Inside Business.

"Kombinationen af usikkerhed i markedet og pres på konkurrenternes multipler samt det faktum, at Axcel ikke bare børsnoterer for enhver pris, betyder, at risikoen for en aflysning er steget markant. De danske investorer er stadig overvejende positive, mens udlandet er noget mere skeptisk i forhold til den pris, som Axcel gerne vil have. Vores vurdering er, at det er fifty-fifty i øjeblikket," forklarer en kilde med "indgående kendskab til den aktuelle proces" til mediet.

Kapitalfond bekræfter børsplaner for gamingudstyrs-selskab 

Mere fra Watch Medier

Væksten i Power gik i stå i 2022

Åbningen af nye varehuse løftede ikke salget i elektronikkæden, hvor bundlinjen for første gang i tre år gik i rødt, viser regnskabet for 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs