Watch Medier

Medie: Tvivl om børsnotering af Steelseries

Børsnoteringen af gamingudstyrs-selskabet Steelseries er ifølge mediet Inside Business ramt af tvivl hos kommende investorer.

Udstyr til gaming fra Steelseries. | Foto: PR

Der er ifølge mediet Inside Business dukket problemer op for en kommende mulig børsnotering af Steelseries, der sælger gamingudstyr.

Problemet kan være, at man ikke kan hente den ellers betydelige værdistigning, som ejeren, den danske kapitalfond Axcel, ellers havde sat næsen op efter, erfarer Inside Business.

"Kombinationen af usikkerhed i markedet og pres på konkurrenternes multipler samt det faktum, at Axcel ikke bare børsnoterer for enhver pris, betyder, at risikoen for en aflysning er steget markant. De danske investorer er stadig overvejende positive, mens udlandet er noget mere skeptisk i forhold til den pris, som Axcel gerne vil have. Vores vurdering er, at det er fifty-fifty i øjeblikket," forklarer en kilde med "indgående kendskab til den aktuelle proces" til mediet.

Kapitalfond bekræfter børsplaner for gamingudstyrs-selskab 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs