Watch Medier

Greenmobility udfordrer taxatrafikken til Billund Lufthavn

Delebilsselskabet Greenmobility har fået stillet parkeringspladser til rådighed i lufthavnen, som gør det let for aarhusianerne at køre i delebiler til og fra Billund Lufthavn.

Foto: Green Mobility/PR

Et nyt samarbejde mellem det børsnoterede delebilsselskab Greenmobility og Billund Lufthavn skal gøre det muligt at tage en delebil hele vejen fra Aarhus, når man skal med et fly fra Billund.

Det fremgår af rejsemediet Check-in og Greenmobilitys egen hjemmeside.

Ifølge Greenmobility har selskabet fået stillet tre reserverede parkeringspladser til rådighed med ladestationer, som skal gøre det let for brugere af delebilerne at aflevere eller hente en delebil før eller efter en rejse via Billund Lufthavn.

"Der er mange fra Aarhus, der foretrækker at rejse fra Billund Lufthavn, så det er glædeligt, at vi kan lave et samarbejde med Greenmobility, der stiller et attraktivt produkt til rådighed," siger Jan Hessellund, der er administrerende direktør i Billund Lufthavn, til Check-in.

Mediet skriver, at ca. halvdelen af de rejsende, der hvert år tager en tur igennem Billund Lufthavn, bliver bragt til lufthavnen og hentet igen, og samarbejdet med Greenmobility kan dermed spare mange dobbeltture i bil.

Ifølge Check-in er der også penge at spare, da turen i en delebil fra Aarhus er omkring 1000 kr. billigere end en taxa, og at det også kan svare sig med buspriserne, hvis man er flere, der rejser sammen.

 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs