Watch Medier

Tidligere Pandora-topchef går ind i dansk logistik-startup

Anders Colding Friis, der er tidligere topchef i det børsnoterede smykkeselskab Pandora, er trådt ind som investor og formand for logistikplatformen Logisnap.

Anders Colding Friis | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Den danske logistikplatform Logisnap, der vil hjælpe virksomheder med at håndtere flowet af forsendelser, har fået den tidligere topchef i smukkefirmaet Pandora Anders Colding Friis som investor og formand.

Det skriver Finans.

Selskabet, der blev oprettet i 2020, har bygget software, som man kan købe på abonnement til at hjælpe med bl.a. ordrestyring, forsendelse, tracking og fakturering.

"Hvis vi lykkes med det her, og kunderne synes lige så godt om det, som vi gør, så er det ikke kun et dansk potentiale. Så er potentialet internationalt. Det er også en af årsagerne til, at de gerne vil have mig med," siger Anders Colding Friis, der oplyser, at selskabet pt. har godt 20 kunder.

 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs