Watch Medier

Københavns Lufthavn genåbner flere ruter – SAS skal flyve til Miami

Endnu seks flyruter fra Københavns Lufthavn er ved at genåbne - herunder SAS-ruten til Miami. Alle seks ruter får alle en ugentlig afgang.

Afgangstavlerne i Københavns Lufthavn bliver gradvis mere fyldte. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Den positive udvikling fortsætter i luftfartsbranchen, hvor Københavns Lufthavn nu øger udbuddet af flyruter.

Der er tale om en genåbning af seks flyruter: UR Airlines til Bagdad, SAS til Miami, Tenerife og Larnaca på Cypern, Norwegian til Las Palmas og Aegean Airlines til Kalamata i Grækenland.

Alle seks flyvninger er planlagt til afgå fra Københavns Lufthavn en gang om ugen.

"Efter en god sommer ser flyselskaberne fortsat anledning til at opruste deres trafikprogrammer fra CPH (Københavns Lufthavn). Denne gang byder ruteåbningerne både på destinationer til sol og strand, og vi noterer os især, at SAS udvider deres dækning af USA med Miami," konstaterer Morten Mortensen, der er ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn.

SAS har på aktuelt fem ruter til USA, der tæller Washington, New York, Chicago, Los Angeles og San Fransisco. Fra uge 39 tilføjes Miami.

Københavns Lufthavn får hurtigere passagerer tilbage end skandinaviske konkurrenter

Norge solgte alle sine SAS-aktier: Nu kan et køb komme på tale 

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs