Watch Medier

Kuratorer har historisk lidt at lave – men skimter konkursbølge forude

Antallet af konkurser er rekordlavt, og ny politisk aftale giver endnu et pusterum til gældstyngede virksomheder. Men insolvensadvokaterne forventer fortsat, at mange virksomheder vil knække nakken, når coronagælden skal betales.

Insolvensadvokaterne tror fortsat, at mange virksomheder ender med at gå konkurs, når coronalån skal betales tilbage. (ARKIVFOTO) | Foto: Jens Dresling

Insolvensadvokaterne sopper i øjeblikket rundt i vandkanten på jagt efter vraggods, mens de venter på, at en konkursbølge vil forme sig i horisonten og skylle mere arbejde ind i favnen på dem.

Da corona ramte sidste år forventede økonomer og advokater ellers en syndflod af krakkede virksomheder. Men antallet af konkurser er i stedet historisk lavt, og der har sjældent været mere lavvandet på kuratorernes marked.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs