Watch Medier

Ryanair-boss lægger pres på Københavns Lufthavn for at sænke priserne

Det irske flyselskab Ryanair opfatter Københavns Lufthavn som uinteresseret i lavprisselskaber, lyder det fra Ryanair-topchef, der opfordrer Danmarks største lufthavn til at ændre kurs.

Foto: Thomas Borberg

Ryanair åbner senere i år en base i Billund og i svenske Arlanda Lufthavn i Stockholm, da det her er nemmere at få fordelagtige aftaler end eksempelsvis i Københavns Lufthavn.

Sådan lyder det fra lavprisselskabets adm. direktør, Eddie Wilson, til Børsen, hvor han opfordrer landets største lufthavn til at sænke priserne.

"Billund er konkurrencedygtig i forhold til andre lufthavne. Det samme er Arlanda. Det er derfor, vi satser der. Mange lufthavne har indset, at de er nødt til at lave en vækstplan og satse økonomisk på at genrejse trafikken. Det gør man ved at tiltrække de flyselskaber, der faktisk kan skabe vækst og skaffe passagerer," siger han til avisen.

Svaret fra Københavns Lufthavn lyder ifølge Børsen, at de selskaber, der allerede har aktiviteter i lufthavnen, har genstartet trafikken.

 

Mere fra Watch Medier

Saxo Bank dropper børsplaner

Planer om at børsnotere Saxo Bank via en tom børsskal i Holland er skrinlagt. Banken begrunder det med ”udfordrende markedsforhold”.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs