Watch Medier

Dansk Erhverv får Ferring i folden

Det hurtigt voksende medicinalselskab Ferring har meldt sig ind i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Medicinalselskabet Ferring bliver nu medlem af erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

"Hjerteligt velkommen til Marianne Kock og Ferring Pharmaceuticals. Vi er utrolig glade for, I har valgt at blive medlem hos os. Ferring er tilstede i 56 lande verden over, og er blandt verdens førende indenfor udvikling af lægemidler til fertilitetsbehandling. Marianne er blevet valgt til Dansk Erhvervs bestyrelse og vil blandt andet arbejde for, at den danske life science-branche kommer til at vokse endnu mere," skriver adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen Linkedin.

Ferring, der har et forskningscenter med 600 ansatte i København, beskæftiger i dag omkring 6.000 mennesker på verdensplan og markedsfører dets produkter i 110 lande.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs