Watch Medier

Ølentusiaster venter publikumsrekord til egen festival

Mens deltagelsen på Mikkellers kommende ølfejring i København er stærkt påvirket af afbud fra bryggere, regner man hos Danske Ølentusiaster med ny publikumsrekord til årets Ølfestival fredag og lørdag.

Foto: Mie Brinkmann/Ritzau Scanpix

(Rettet kl. 15:19: Af første version fremgik, at man regner med rekordmange besøgende. Det gør arrangørerne ikke. Ligeledes fremgik det, at der var tale om den 20. festival, det er i stedet 20. år med ølfestivaler fra Danske Ølentusiaster.)

Alt imens efterårsvejret for alvor rusker i Mikkellers ølfestival, hvor man ifølge Berlingske ind til videre har haft op mod 47 afbud fra danske og internationale bryggerier på grund af beskyldninger om sexisme, ser man hos en anden københavnsk ølfestival, som forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster står bag, frem til den kommende weekends store arrangement

Ifølge en pressemeddelelse er den årlige ølfestival i Lokomotivværkstedet tilbage i København fredag og lørdag, hvor man tidligere har haft besøg af op til 13.000 mennesker. Så mange mennesker forventer man ikke til 26. ølfestival i rækken af festivaller, der er løbet af stablen siden 2001.

"Det, at vi en gang om året kan mødes til så stort et arrangement, medlemmer, bryggere, frivillige og selvfølgelig hr. og fru Danmark, er utroligt vigtigt - og måske er endnu mere vigtigt efter halvandet år med corona-restriktioner. Vi har brug for at mødes og tale om øllet – det har altid været der, hvor vi som forening har været stærkest," siger landsformand Klaus Rehkopff.

Danske Ølentusiaster prøver for første gang i år at dele ølfestivalen op i fem timers-sessioner. På den måde sikres der plads i hallen og mindre kø ved bryggeriernes stande, hedder det.

Hver tredje melder fra til Mikkeller-festival 

Mikkeller-bror i USA blander sig i sexisme-sag

To danske bryggerier melder afbud til Mikkeller-festival – flertal holder fast

Ny Mikkeller-formand om kritik: Vi har ikke håndteret det godt nok

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs