Watch Medier

Erhvervsgruppe lancerer ti tiltag til den grønne omstilling

Et nyt katalog med ti konkrete tiltag, der kan have en øjeblikkelig effekt på den grønne omstilling, er blevet lanceret af erhvervsgruppe. Ifølge Ewiis direktør, der er initiativtager til gruppen, handler det om at rydde barrierer af vejen, så de lavthængende frugter kan plukkes.

Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, er initiativtager til erhvervsgruppen, der nu er kommet med en række konkrete forslag til grøn omstilling. | Foto: Lasse Hyldager Fotografi / EWII

En erhvervsgruppe med en række danske selskaber har lanceret et nyt katalog, som rummer ti konkrete tiltag, der vil have en øjeblikkelig effekt på den grønne omstilling.

Tiltagene drejer sig blandt andet om, at ejendomme, der stiller deres tag til rådighed for solceller skal modtage et nedslag i boligskatten, mens der f.eks. også skal etableres tilslutningspligt for større leverandører af overskudsvarme.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs