Watch Medier

E-boks frygter ikke løsning fra Netcompany

En digital postløsning, der og på mange måder erstatter e-boks, er på vej ud til danskerne fra selskabet Netcompany, men e-boks frygter ikke konkurrencen.

Foto: E-boks/PR

30. november lancerer Netcompany en konkurrent til e-boks, mit.dk, der samler digital post fra offentlige myndigheder og private og sågar indeholder en betalingsløsning, så regninger kan betales direkte systemet.

E-boks frygter dog ikke den nye løsning, skriver Børsen.

"Vi har respekt, fordi Netcompany er en stærk aktør og en dygtig virksomhed, men vi er ikke bange for at få konkurrence. Det her er vores speciale, og vi vurderer, at vi er verdens bedste til at lave det, vi laver," siger Ulrik Falkner Thagesen, der er direktør i e-boks, til Børsen.

Al digital post fra det offentlige kommer til at overgå til mit.dk, men vil fortsat kunne læses via e-boks, ligesom man vil kunne læse breve fra private liggende i e-boks via mit.dk. Dermed vil e-boks stadig fungere, men selskabet vil miste den omsætning, de har haft som følge af deres tidligere aftale.

 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs