Watch Medier

Kapitalfond lurer på børsnotering af Stark Group

Kapitalfonden CVC Capital, der i januar i år opkøbte trælastkoncernen Stark, vil sætte gang i en massiv vækst i den danske virksomhed.

Stark-byggemarkederne kan være på vej mod en ny børsnotering. | Foto: Stark //PR

Ejeren af Stark Group, den britiske kapitalfond CVC Capital, vil inden for få år øge omsætningen i trælaskoncernen fra 38 mia. kr. i dag til omkring 50 mia. kr. Det kan bane vej for en børsnotering af Stark, siger Søren Vestergaard-Poulsen fra CVC, der også er formand i Stark Group, til Børsen.

"En børsintroduktion kunne være en mulighed. Jeg tog den af børsen, så det ville være en fuld cirkel, hvis det slutter med, at jeg sætter den tilbage igen. Det har vi dog ikke taget en beslutning om endnu, og det er ikke noget, vi gør i den nære fremtid,” siger Søren Vestergaard-Poulsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs