Watch Medier

Medie: Morgan Stanley bliver rådgiver ved salg af Handelsbanken

De rådgivere, der skal håndtere salget af Handelsbankens afdeling i Danmark, er nu fundet. Forude venter en nervepirrende salgsproces med flere potentielle bejlere. Der er både oplagte købere og wild cards.

Handelsbanken på amager. | Foto: Handelsbanken/PR

Den svenske storbank Handelsbanken har nu fundet de rådgivere, der skal hjælpe med at afhænde bankens danske afdeling. Det skriver erhvervsmediet InsideBusiness.

Valget er faldet på den amerikanske storbank Morgan Stanley og på bankens faste samarbejdspartner i Danmark, M&A-rådgiveren HCN Partners. Derudover er Handelsbankens egne folk i Stockholm også hyret ind til processen.

Listen over potentielle købere tæller flere danske finansielle spillere, men der tegner sig allerede nu et billede af, hvem de mest sandsynlige købere er.

Danske Bank og Nordea har allerede trukket sig, og dermed er det Nykredit og Jyske Bank, der står tilbage i ringen - med Sydbank, Spar Nord og Ringkjøbing Landbobank som wild cards.

Tre avisers bedste bud: Her er Handelsbankens bejlere

Spar Nord spiller vigtig rolle i tre bankfusioner

Anders Dam sætter sin lid til konkurrencemyndighederne i kampen om Handelsbanken

En usædvanlig lækkerbisken kan blive til en kamp mellem Jyske Bank og Nykredit 

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs