Watch Medier

Global Connect-stiftere udskiller venturefond

Stifterfamilien bag netleverandøren Global Connect har sat et trecifret millionbeløb af til en ny venturefond. Claus Zibrandtsen, der tidligere har stået i spidsen for familiens innovationscenter, vil fremover udelukkende fokusere på familiens nye venturefond.

Claus Zibrandtsen er blevet managing partner i venturefonden People Ventures, som er udsprunget af innovationscenteret Inqvation i Taastrup. | Foto: People Ventures / PR

I en lagerhal i københavnerforstaden Taastrups industriområde er opstået en venturefond med en ordentlig bankbog i ryggen.

Bag fonden, som har fået navnet People Ventures, står familien Zibrandtsen, der stiftede og siden solgte fibernet-leverandøren Global Gonnect for et milliardbeløb. Familien lancerede i 2018 innovationscenteret Inqvation efter at have brugt et år på at ombygge den gamle industribygning til et moderne innovationscenter for iværksættere.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs