Watch Medier

Norden sætter nyt ledelseshold og skruer op for vækstambitioner

Norden gennemfører ny forretningsstruktur og sætter nyt ledelseshold. Det skal føre til højere vækst i rederiets tank-pool og vil medføre investeringer i havnelogistik for årligt 20-40 mio. dollar, fortæller topchef Jan Rindbo.

"Vi får skabt en stærkere tradingorganisation ved at lægge de to operatør-forretninger sammen," siger topchef Jan Rindbo om den nye struktur i Norden. | Foto: NORDEN

Det danske rederi Norden gennemfører en ny forretningsstruktur, hvor bl.a. Dry Operator og Tanker Operator lægges sammen i en ny enhed, og det betyder øgede vækstambitioner og et nyt ledelseshold i rederiet. Det siger CEO Jan Rindbo i et interview med ShippingWatch.

"Vi får skabt en stærkere tradingorganisation ved at lægge de to operatør-forretninger sammen. Selv om der er forskelligheder, er der også ligheder. Det er i måden, vi bruger data, research og allokerer kapital mellem de to områder," siger Jan Rindbo.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs