Watch Medier

Eurotunnel beskylder DFDS for unfair konkurrence

Getlink, der ejer den faste jernbaneforbindelse, Eurotunnel, under Den Engelske Kanal, beskylder færgeselskaberne DFDS og P&O Ferries for at have indgået en konkurrencemæssigt unfair aftale på Dover-Calais-ruten. DFDS-topchef Torben Carlsen afviser.

Torben Carlsen er CEO i DFDS. | Foto: DFDS - PR

Det danske færge- og logistikselskab DFDS er kommet under beskydning fra konkurrencemyndighederne og den store konkurrent Eurotunnel vedrørende fragttransport over Den Engelske Kanal.

Getlink, der ejer den faste jernbaneforbindelse, Eurotunnel, under Den Engelske Kanal, har klaget til konkurrencemyndighederne over en aftale og et samarbejde, som DFDS tidligere i år har indgået med konkurrenten, britiske P&O Ferries, vedrørende passager- og fragtruten Dover-Calais.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs