Watch Medier

TDC Net vil være CO2-neutral inden 2030

I 2030 skal TDC Net være CO2-neutral, lyder det fra selskabet, som vil investere i fire solcelleparker.

TDC Net investerer i solcelleparker. | Foto: TDC/PR

TDC Net har sat en målsætning om at være CO2-neutral inden 2030, skriver Børsen.

Konkret skal selskabets egen forretning være CO2-neutral i 2028, mens det skal gælde for hele forsyningskæden i 2030.

"Vi har et meget stort ansvar som telebranche for at mindske vores eget fodaftryk, for jo flere hjem og virksomheder, der bliver endnu bedre forbundet, jo mere streamingtjenesterne bliver benyttet, og jo flere enheder der bliver koblet på, des mere energi kræver det," siger Andreas Pfisterer, adm. direktør i TDC Net, til Børsen.

Målet skal blandt andet nås ved, at TDC Net investerer i fire solcelleparker, der alt i alt skal dække 60 pct. af selskabets energiforbrug via elkøbsaftaler, lyder det.

 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs