Watch Medier

Hurtig leveringstjeneste fortsætter ekspansion i København

Den tyske leveringstjeneste Gorillas fortsætter deres indtog hovedstaden og vil runde en håndfuld lokationer i år.

Foto: PR / Gorillas

Markedet for hurtig levering af mad og dagligvarer udvikler sig hastigt herhjemme med store leveringstjenesters investeringer i markedet.

Tyske Gorillas meldte sin ankomst i Danmark i sommer og har nu åbnet fire varelagre i hovedstaden, skriver Børsen. Og endnu en placeringer på vej i år til at forsyne kunderne med småindkøb inden for 10-30 minutter.

"Vi vil gerne være Danmarks førende inden for quick commerce med en ægte lokal forankring," siger Ann-Sophie Adamsen, ansvarlig for Gorillas i Norden.

Leveringstjenesten får blandt andet konkurrence fra finske Wolt, der er blevet opkøbt af amerikanske Doordash. Wolt åbnede for nylig første varelager i Aalborg og har netop åbnet to i København, mens Odense og Aarhus også er på tegnebrættet.

Budkometen Gorillas har rejst milliarder i ny investeringsrunde 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs