Watch Medier

Danica lukker aftale om nyrenoveret bankdomicil

Milliardinvestoren Danica Ejendomme udnytter medvind på kontormarkedet, underskriver tre københavnerkontrakter og intensiverer jagt på nye lejere. Ambitionen er at nå ned på 7 pct. tomgang inden for kontorsegmentet i løbet af næste år, fortæller Kenneth Olsson, underdirektør i Danica Ejendomme.

"Vi sidder ikke bare og venter på, at vi får en lejerhenvendelse," siger Kenneth Olsson, underdirektør hos Danica Ejendomme. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

At der skal massive investeringer til for at tøjle det tomgangsspøgelse, der svæver gennem landets øde kontorlandskaber med et spor af tabte lejeindtægter efter sig, er Danica Ejendomme et godt eksempel på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs