Watch Medier

DFDS udvider ordren på eldrevne lastbiler fra Volvo med 25

Den danske rederi- og logistikkoncern køber yderligere 25 ellastbiler hos Volvo, som tidligere har fået ordre fra DFDS på 100 sty.

DFDS har bestilt yderligere 25 el-lastbiler. | Foto: PR / DFDS

DFDS har udvidet sin bestilling af eldrevne lastbiler fra Volvo med yderligere 25, der skal hjælpe rederi- og logistikkoncernen med at nå sine bæredygtighedsmål til 2030. Det skriver DFDS i en pressemeddelelse.

I oktober bestilte DFDS 100 el-lastbiler fra Volvo med levering i 4. kvartal af 2022. Den bestilling er nu udvidet med yderligere 25 lastbiler, der ventes leveret i løbet af 2023.

"Grønne transportløsninger er allerede i høj kurs blandt kunderne, og vores partnerskab med Volvo Trucks gør det muligt for DFDS at imødekomme den interesse. Grønne investeringer i den tunge transportsektor er en forudsætning for at nå de begrænsninger i CO2-udledningen, der er nødvendige for DFDS, kunder og samfundet," siger Niklas Andersson, der er direktør med ansvar for logistikdivisionen i DFDS, i meddelelsen.

Lastbilerne vil blive indsat på ruter i DFDS' logistiknetværk på tværs af Europa, fremgår det.

Indsættelsen af de eldrevne lastbiler er et af flere tiltag af DFDS' tiltag for at begrænse sin CO2-udledning med 45 pct. i 2030.

DFDS bestiller 100 eldrevne lastbiler

DFDS køber svensk logistikvirksomhed med Volvo-kontrakt 

DFDS modsiger transportminister i spørgsmål om støtte: Staten skal tage en del af omkostningerne 

Flaskehalse påvirkede fragtmængderne hos DFDS i oktober 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs