Watch Medier

DFDS udvider ordren på eldrevne lastbiler fra Volvo med 25

Den danske rederi- og logistikkoncern køber yderligere 25 ellastbiler hos Volvo, som tidligere har fået ordre fra DFDS på 100 sty.

DFDS har bestilt yderligere 25 el-lastbiler. | Foto: PR / DFDS

DFDS har udvidet sin bestilling af eldrevne lastbiler fra Volvo med yderligere 25, der skal hjælpe rederi- og logistikkoncernen med at nå sine bæredygtighedsmål til 2030. Det skriver DFDS i en pressemeddelelse.

I oktober bestilte DFDS 100 el-lastbiler fra Volvo med levering i 4. kvartal af 2022. Den bestilling er nu udvidet med yderligere 25 lastbiler, der ventes leveret i løbet af 2023.

"Grønne transportløsninger er allerede i høj kurs blandt kunderne, og vores partnerskab med Volvo Trucks gør det muligt for DFDS at imødekomme den interesse. Grønne investeringer i den tunge transportsektor er en forudsætning for at nå de begrænsninger i CO2-udledningen, der er nødvendige for DFDS, kunder og samfundet," siger Niklas Andersson, der er direktør med ansvar for logistikdivisionen i DFDS, i meddelelsen.

Lastbilerne vil blive indsat på ruter i DFDS' logistiknetværk på tværs af Europa, fremgår det.

Indsættelsen af de eldrevne lastbiler er et af flere tiltag af DFDS' tiltag for at begrænse sin CO2-udledning med 45 pct. i 2030.

DFDS bestiller 100 eldrevne lastbiler

DFDS køber svensk logistikvirksomhed med Volvo-kontrakt 

DFDS modsiger transportminister i spørgsmål om støtte: Staten skal tage en del af omkostningerne 

Flaskehalse påvirkede fragtmængderne hos DFDS i oktober 

Mere fra Watch Medier

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er blevet dømt til at betale 231 mio. kr. i erstatning. Fire bestyrelsesmedlemmer er frifundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs