Watch Medier

Ny IBM-direktør: Vi er i år nul

Det nye IBM Danmark, der for nyligt udskilte en stribe forretningsområder, skal rykke sig i højt tempo. Fokus er på partnere og tung teknologi. Men den nye direktør ser også en opgave i at kommunikere, hvad det nye IBM kan og vil nu.

Foto: IBM / PR

Det var breaking news, da IBM-veteranen Henrik Bodskov i sidste uge pludselig løb af pladsen som topchef for IBM Danmark efter en periode med en heftig omstilling af selskabet.

Men IBM kunne samtidig afsløre, at hans afløser stod klar i kulissen. Valget er nemlig faldet på en anden IBM-veteran, der allerede er et særdeles kendt navn i koncernen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs