Watch Medier

Parken undersøger et salg af stadion og samtlige ejendomme

Det børsnoterede selskab Parken Sport & Entertainment undersøger et salg af hele eller dele af ejendomsporteføljen, herunder bygningerne, som huser nationalarenaen Parken og Lalandia-feriecentrene. Målet er at styrke kapitalgrundlaget og at udvikle aktiviteterne i F.C. København og Lalandia.

Driften fodboldklubben F.C. København vil ikke blive påvirket af et eventuelt salg af Parkens bygningsmasse. | Foto: Thomas Borberg

Det danske nationalstadion, Parken, og Lalandias hovedbygninger i Rødby og Billund kan være på vej på nye hænder.

Bestyrelsen for den nuværende ejer, Parken Sport & Entertainment, har nemlig besluttet at afsøge mulighederne for et helt eller delvist frasalg af koncernens ejendomsportefølje.

Driftsaktiviteterne bestående af Parken stadion, F.C. København samt Lalandia i Rødby og Billund vil dog ikke blive berørt af et eventuelt frasalg af hele eller dele af ejendomsporteføljen, men vil fortsat forblive i Parken Sport & Entertainment A/S koncernen.

”I forbindelse med den igangværende udskilning af selskaberne, som vi løbende har meldt ud, står vi nu i en situation, hvor det giver rigtigt god mening at afsøge et helt eller delvist frasalg af vores ejendomme i Parken og Lalandia, som alle er meget attraktive for investorer eller partnere.”

”Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia,” siger Parken Sports bestyrelsesformand, Allan L. Agerholm i en meddelelse.

Selskabet oplyste den 10. december, at der som led i den igangværende omstrukturering med udskilning af de pågældende aktiver vil blive indgået lejekontrakter mellem de enkelte ejendomsselskaber og driftsselskaberne.

Et eventuelt frasalg af dele af ejendomsporteføljen vil således ske med Parken Sport & Entertainment-koncernen som lejer af de eventuelt frasolgte ejendomme.

Mulighederne for et eventuelt frasalg vil i den kommende periode blive afdækket gennem en struktureret salgsproces. Det understreges dog, at der ikke er sikkerhed for, at et helt eller delvist frasalg af ejendomsporteføljen vil blive gennemført.

Parken udskiller ejendomsselskaber – afventer skattefar

Salg af feriehuse bidrager til plus i Parken

Parken pønser på ny struktur: Vil udskille ejendomsselskaber for sig

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs