Watch Medier

Copenhagen Medical vil skabe permanent rolle med 10 nye sundhedshuse

Copenhagen Medical er på vej med 10 sundhedshuse samt to egne laboratorier, der skal tilbyde danskerne test for kønssygdomme, vaccinationer, generelle sundhedstjek og meget andet.

Adm. direktør Jeppe Handwerk har nye store planer for sit diagnostikselskab Copenhagen Medical, som fremover vil have en fast rolle i det danske sundhedssystem. | Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

De fleste i Region Hovedstaden har efterhånden været i kontakt med Copenhagen Medical, når de har fået en kviktest for coronavirus i løbet af de seneste pandemi-år. Nu søsætter diagnostik-virksomheden imidlertid en ny forretningsplan, hvor den vil skabe sig en fast og blivende rolle i det danske sundhedssystem.

Copenhagen Medical vil nemlig de næste måneder åbne dørene til nye sundhedsklinikker, som borgerne kan bruge på en række områder i stedet for eksempelvis at gå til lægen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs