Watch Medier

Hovedejer sætter kurs mod igen at eje over halvdelen af Tryg

Tryg sætter tirsdag gang i et aktietilbagekøbsprogram, som vil bringe hovedejeren, Tryghedsgruppen, tættere på ambition om at eje over halvdelen af Tryg, som den tidligere har gjort. Tryghedsgruppen skal også selv i markedet for at købe aktier, når Trygs tilbagekøbsprogram er afsluttet.

Trygs hovedejer er Tryghedsgruppen, som i dag ejer omkring 45 pct. af forsikringskoncernen. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Omkring 45 pct. af Tryg-aktierne er i dag i hænderne på Tryghedsgruppen. Men den andel skal tilbage over 50 pct., sådan som den tidligere har været. Og den proces kommer nu et vigtigt skridt videre.

Forhistorien er den, at Tryghedsgruppen frem til 2020 ejede 60 pct. af det børsnoterede forsikringsselskab Tryg. I slutningen af 2020 meddelte Tryg, at selskabet sammen med canadiske Intact købte den britiske forsikringsgruppen Royal Sun Alliance (RSA). For at finansiere milliardkøbet foretog Tryg en større aktieudvidelse, og det betød, at Tryghedsgruppens ejerandel blev barberet ned til 45 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs