Watch Medier

Detailbutikker skal være Wolts vækstmotor

I dag fylder restauranter det meste af budtjenesten Wolts platform, men fremover skal detailbutikker, dagligvarer og nonfood-produkter fylde langt mere. Ambitionen er, at Wolt-appen bliver et ”shoppingcenter” i folks lommer.

Jakob Bollerup har siden maj sidste år været 'Head of Retail' hos Wolt Danmark. Inden da arbejdede han i en lang årrække hos British American Tobacco. | Foto: Morten Mejnecke/Wolt/PR

Når et Wolt-bud i øjeblikket cykler rundt i de danske byer, er der i de langt de fleste tilfælde en pizza, burger eller anden take away-mad i den blå rygsæk.

Men det vil ændre sig fremover. Wolt satser nemlig mere og mere på at koble forskellige detailhandlere på sin platform, så Wolt-buddene også kan levere alt fra dagligvarer til sengetøj.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs