Watch Medier

Salling Group indfører prisloft på op mod 200 varer

Dagligvarekoncernen Salling Group sætter de næste fem måneder fast pris på en række basisvarer i Føtex, Bilka og Netto. Det er primært koncernens egne varemærker, der indgår i dette fast-pris-sortiment.

Salling Group holder prisen i skak på 100-200 dagligvarer frem til oktober, meddeler koncernen. | Foto: Salling Group/PR

Dagligvarekoncernen Salling Group vil nu give kunderne garanti for, at prisen på 100-200 udvalgte daglig- og fødevarer ikke kommer til at stige i pris over de næste fem måneder.

Helt konkret sætter Netto, Føtex og Bilka fra i dag og frem til udgangen af oktober loft over prisen på 100-200 basisvarer indtil udgangen af oktober., fremgår det af en pressemeddelelse fra Salling Group.

Beslutningen kommer på en baggrund af måneder med højere priser på energi, transport og råvarer, der har skabt stigende forbrugerpriser og en historisk høj inflation.

”Vi deler økonomernes forventning om, at inflationen fortsætter, og at priserne dermed vil stige resten af året. Kunderne er de seneste mange måneder blevet mødt af voldsomme prisstigninger på alt fra benzin til mælk. Vi garanterer derfor, at prisen på de udvalgte basisdagligvarer ikke udvikler sig yderligere de næste fem måneder på trods af stigende inflation og højere priser hos vores leverandører,” siger Per Bank, der er adm. direktør i Salling Group.

Egne varemærker

Det er primært Salling Groups egne varemærker, der vil være en del af sortimentet med de fastlåste priser.

”Vores egne varemærker er mere efterspurgte end nogensinde, og her har vi samtidig den bedste mulighed for at tilbyde kunder stabile priser. Kunderne køber dog fortsat ind på de kendte mærkevarer, og derfor håber vi også, at vi sammen med leverandørerne kan hjælpe forbrugerne gennem denne tid, hvor husholdningsbudgetterne er udfordret,” siger Per Bank og fortsætter:

”Blandt andet ved sammen at udvælge flere produkter, hvor vi fra leverandørerne er garanteret en fast pris i en given periode, som vi dermed kan sætte et prisloft på.”

Den 1. oktober vil koncernen vurdere, om perioden med fastlåste priser skal forlænges. Hvis markedet indtil da kommer til at vende, vil priserne blive reguleret ned med det samme.

Læs mere her:

Discountkonkurrenter om Salling-tiltag: Vi behøver ikke et prisloft

Salling Group venter ekstra millionomkostning ved prisloft

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs