Watch Medier

Bestseller fjerner modebrand fra kinesisk marked

Svære markedsforhold og svigtende salg har ført til, at kinesisk Bestseller-selskab lukker ned for kendt brand med 1300 butikker, skriver Børsen.

Anders Holch Povlsen ejer det kinesiske Bestseller-selskab, Bestseller Fashion Group China, sammen med Allan Warburg og Dan Friis. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Det kinesiske Bestseller-selskab, Bestseller Fashion Group China, har valgt at fjerne brandet Selected fra det kinesiske marked, hvor mærket har haft 1300 fysiske butikker, skriver Børsen.

Selected udgør i dag 15 pct. af omsætningen i den kinesiske Bestseller-forretning, hvor hovedmærkerne tæller Only, Vero Moda og Jack & Jones, men ved udgangen af juli lukker man helt ned for driften af Selected i Kina.

“Hovedårsagen til lukningen af Selected er, at vi manglede 400.000 konsumentkøb i offline retail-butikker for at opnå break-even i år 2022. Efter de første fire måneders drift i år har vi konkluderet, at vi ikke ville være i stand til at opnå den målsætning,” skriver Dan Friis, der sammen med Anders Holch Povlsen og Allan Warburg ejer det kinesiske selskab, i en mail til Børsen.

Bestseller Fashion Group China er et selvstændigt selskab, og beslutningen om at lukke ned for Selected-brandet i Kina får ikke konsekvenser i Danmark eller andre lande, hvor udviklingen for mærket generelt er positiv, fortæller Kasper Reggelsen, der er kommunikationschef i Bestseller-koncernen.


Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateres)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs