Watch Medier

Netto tester første digitale indkøbsvogne i danske butikker

Dagligvarekæden Netto ruller nu Europas første digitale indkøbsvogne, der selv scanner varernes priser, ud i fem butikker i en forsøgsperiode frem til 1. juli.

Netto tester som den første butik i Europa en digital indkøbsvogn, der selv scanner varerne, så kunderne kan undgå en tur i kassekøen. | Foto: PR/Netto

I fem udvalgte Netto-butikker i Danmark bliver det muligt at springe kassekøen over og prøve en af Europas første digitale indkøbsvogne, der selv scanner kundernes varer. Herefter kan kunderne betale med et klik gennem Nettos app, der genererer en digital kvittering.

”Detailbranchen udvikler sig hele tiden, og hvis vi fortsat skal være aktuelle for vores kunder, skal vi også være villige til at afprøve fremtidens løsninger i dag,” siger Netto-direktør Braw Bakir.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateret)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs