Watch Medier

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard til fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til at opføre endnu en fabrik i Kalundborg samt udvide to eksisterende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.

Siden årtusindskiftet har Novo Nordisk investeret mere end 18 mia. kr. i produktionsfaciliteterne i Kalundborg. Med investeringen fra december 2021 og den aktuelle på yderligere 1 mia. kr. fordobles det tal. | Foto: Novo Nordisk / PR

Vokseværket i Novo Nordisks produktionsanlæg i Kalundborg er ikke slut med sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr., der går til at opføre nye fabrikker og til at udbygge et eksisterende anlæg i den sjællandske by.

Yderligere en mia. kr. bliver nu føjet til budgettet, for at etableringen af endnu en fabrik og udvidelse af to eksisterende produktionsanlæg kan sættes i værk – alt sammen for at imødekomme en stigende efterspørgsel efter Novo Nordisks lægemidler til behandling af svær overvægt, diabetes og flere andre biofarmaceutiske produkter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs