Watch Medier

Maersk er "dybt berørt" over krænkelsessager - vil ikke kommentere søgsmål

Maersk er blevet sagsøgt af to kvinder, der beskylder rederiet for ikke at beskytte dem, da de blev udsat for voldtægt og seksuelle krænkelser. Maersk vil ikke kommentere søgsmål, men er ”dybt berørt over de sager, som er kommet frem.”

Foto: PR / Maersk

Maersk er ramt af et antal sager om seksuelle krænkelser og blev tirsdag også sagsøgt ved en amerikansk domstol af to kvinder, der ikke føler sig beskyttet af det danske rederi, da de blev udsat for henholdvis voldtægt og seksuelle krænkelser ombord på et Maersk-skib.

Maersk siger til ShippingWatch, at ”de personsager, som verserer, kan vi ikke kommentere.” Men Maersk tilføjer i en skriftlig kommentar til søgsmålet i USA, at rederiet er ”dybt berørte over de sager, som er kommet frem.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs