Watch Medier

Handelsbankens største kunder er udeladt af Jyske Bank-opkøb

Jyske Bank skal i gang med at forhandle med de største virksomhedskunder i Handelsbanken Danmark om at flytte, da de ikke er en del af opkøbet. Direktør forventer at få en god portion af kunderne over, som samlet har udlån for et tocifret milliardbeløb.

For Jyske Bank har det været mest optimalt at holde de allerstørste Handelsbanken-kunder ude af handlen, fortæller Lars Stensgaard Mørch, der er direktør for forretningsstrategi. | Foto: Jyske Bank/PR

En række af de allerstørste virksomhedskunder i Handelsbanken Danmark er ikke omfattet af salget til Jyske Bank. Virksomhederne har aftaler, som gør, at de ikke automatisk følger med over. Jyske Bank skal nu i gang med at forhandle med dem enkeltvis.

Da Jyske Bank offentliggjorde handlen mandag, var meldingen, at man overtager udlån for 66 mia. kr., men Handelsbanken Danmark har i sine seneste to regnskaber haft 80-82 mia. kr. i udlån.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs