Watch Medier

Stryhns må fyre 45 som følge af priskonflikt med Coop

Konflikt om prisstigninger mellem Coop og Stryhns Gruppen får nu dagligvarekæden til at fjerne to tredjedele af Stryhns-produkterne fra hylderne.

Foto: PR / Stryhns

Dagligvarekoncernen Coop har fra 1. juli droppet to tredjedele af Stryhns Gruppens sortiment, og salat-, leverpostejs-, og pølseproducenten må som konsekvens fyre 45 medarbejdere.

Det fortæller adm. direktør Kristian Kornerup Jensen fra Stryhns Gruppen til Food Supply.

Han begrunder konflikten mellem de to aktører med en uvillighed til at acceptere de prisstigninger, som fødevareproducenten har set sig nødsaget til at sende videre til kunderne som følge af stigende produktionsomkostninger.

”Vi er nødt til at få dækket få vores omkostninger, ellers går vi i røde tal. Og det har alle vores kunder accepteret med undtagelse af Coop,” siger han.

Ifølge mediet er der primært tale om medarbejdere, der er timelønnede i højsæsonen, mens der ikke bliver fyringer i funktionærstaben og salgsstyrken.

Coops kategorichef, Thomas Møller, bekræfter over for Food Supply, at der har været stor afstand mellem dagligvarekæden og Stryhns Gruppen i prisforhandlingerne, og man har derfor valgt at skære fjerne to tredjedele af Stryhns-produkterne fra hylderne.

Supermarkedernes egne mærker udgør tæt på 40 pct. af de solgte varer

Stryhns Gruppen udbreder bæredygtighed i hele koncernen

Undersøgelse: Inflation har gjort os mere opmærksomme på madspild

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs