Watch Medier

Advokatsamfundet vil have nødplan efter Nets-nedbrud

Sidste uges langvarige nedbrud hos Nets forhindrede landets advokater i at tilgå retssagsportalen med NemID. Det får nu Advokatsamfundet til at efterspørge en nødplan til fremtidige nedbrud.

Nikolaj Linneballe, advokat og formand for Advokatrådets procesudvalg vil have Domstolsstyrelsen til at udarbejde nødplan for fremtidige it-nedbrud. | Foto: Morten Holtum

Nedbruddet hos Nets fik i sidste uge store konsekvenser for landets advokater, der i en lang periode ikke havde adgang til domstolenes digitale retssagsportal, minretssag.dk.

Nu efterlyser formanden Advokatrådets procesudvalg, Nikolaj Linneballe, at Domstolsstyrelsen udarbejder en plan B, hvis et lignenede nedbrud sker i fremtiden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs