Watch Medier

Yousee rydder op i 40 år gammelt it: Satser en milliard på cloud-løsning

Op mod 80 pct. af de gamle it-systemer fra TDC-tiden skal skiftes ud hos telefon-, bredbånd- og kabel-tv-selskabet Yousee. Ejerselskabet Nuuday sætter nu gang i et digitalt cloud-projekt til en milliard kroner, der skal sende 40 år gamle systemer i graven og sikre selskabets digitale udvikling.

Nuudays it-chef, Monika Gullin, siger, at Nuddays største risiko er, at teknikere når at gå på pension, før de gamle it-systemer er skiftet ud. | Foto: PR

Den ene halvdel af det gamle TDC, Yousee-ejeren Nuuday, skyder nu gang i et digitaliseringsprojekt, der skal vende bunden totalt i vejret på den gamle koncern.

Ud ryger 80 pct. af selskabets gamle it-systemer, ind kommer en moderne, cloudbaseret løsning, der leveres og udvikles i samarbejde med den japansk-ejede amerikanske koncern Netcracker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs