Watch Medier

Nykredit sælger ud af sine aktier af frygt for recession

Med høj recessionsrisiko og frygt for kursdyk på yderligere 10-20 pct. har Nykredit med chefstrateg Frederik Engholm i front valgt at nedbringe sin aktiebeholdning.

Nykredit frygter yderligere aktiefald. | Foto: Olivia Loftlund

Nykredit og chefstrateg Frederik Engholm er med udsigt til fortsatte udfordringer på aktiemarkedet begyndt at sælge ud af finanskoncernens aktier for at minimere konsekvenserne af et kommende kursfald, skriver Børsen.

“Man kan godt risikere, at markedet allerede har indpriset en recession. Det er bare ikke vores vurdering. Aktiernes prisfastsættelse afspejler ikke situationen. Kursfaldet på omkring 20 pct. afspejler snarere rentestigningerne, som nærmest alene kan forklare faldet i aktierne. Hvis indtjeningen også begynder at falde, vil det koste yderligere på aktierne,” siger han til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs